Kuka on valokuvaaja Paula?

Ihanaa että olet eksynyt sivuilleni ja harkitset ehkä kuvausta kanssani.
Olen Paula Nygård, valokuvaaja ja kauneudenhoitoalan yrittäjä.
Valokuvaamiseen hurahtanut, intohimoinen sisustaja ja kaiken kauniin rakastaja, arjen romantisoija.
Olen suurperheen äiti, vaimo ja koiramamma.
Rakastan fiilistellä vaihtuvia vuodenaikoja ja hullaannun auringosta. .
Olen herkästi innostuva, positiivinen, lempeä, herkkä, rauhallinen ja helposti lähestyttävä ihminen.
Jo pienestä pitäen kuvaamataito, käsityöt ja kauneudenhoito olivat lemppareita; se että saa visioida ja luoda uutta ja uniikkia.
Ja tähän se minut toi.

Valokuvaajana koen tärkeäksi kuulla sinua ja toiveitasi, päästä suunnittelemaan kuvausta juuri sinulle. Olla ihminen ihmiselle.
Pidän tärkeänä myös kiireettömyyttä ja rennon tunnelman luomista, jolloin meillä molemmilla on parhaat edellytykset saavuttaa haluamamme, sinulla heittäytyä nauttimaan kuvauksesta ja minun luovuuteni voi päästä valloilleen.
Kuvaukseen olet aina tervetullut juuri sellaisena kuin olet.
Uusiin ihmisiin tutustuminen on tämän työn etuoikeus ja teidän tarinanne täydellisen epätäydellisinä vetävät puoleensa.
Lämminhenkinen studioni sijaitsee Parolassa (n.10km Hämeenlinnasta). Kuvaan myös miljöössä He alueella Uudenmaan alueella sekä Hattula/Hml akselilla, kotonasi tai siellä minne toivot minun tulevan.

Kuvaan pääasiassa boudoiria, vastasyntyneitä, pareja ja perheitä eri elämänvaiheissa. Kuvauksissa mennään aina lasten ja teidän ehdoilla. Tiedän, että mm pienten lasten vanhemmat usein jännittävät kuvauksen sujumista kuvauksiin tultaessa. Usko pois, olen ison perheen äitinä kuullut ja nähnyt varmasti kaiken, eikä ole asiaa, joka saisi minut hätkähtämään, kaikki tunteet ovat kuvauksissakin sallittuja, lasten ehdoilla, sekä positiivisen kautta mennään, pakkoa ole mihinkään.

Jos tyylini ja kuvani puhuttelevat, kuvaan enemmän kuin mielelläni sinulle tärkeimpiä hetkiä!

Nyt haluan kuulla sinusta, heitä viestillä, niin jutellaan lisää!

Toivottavasti tapaamme pian!
Paula

Usein kysyttyä

KOSKA SAAN VALMIIT KUVAT KÄYTTÖÖNI?
Kuvauksesta kahden viikon sisällä saat luonnosgallerian, josta saat valita haluamasi kuvat. Valintojesi jälkeen saat valmiit kuvat käyttöösi kahden viikon sisällä. Pyrin toimittamaan sekä luonnosgallerian että valmiit kuvat mahdollisimman pian, useinmiten jo muutamassa päivässä, sillä tiedän sinun odottavan niitä enkä tietysti malta itsekään odottaa että pääsen editoimaan kuvat ja näyttämään ne sinulle.
KOSKA NEWBORNKUVAUS VARATAAN?
Ymmärrän, et voi tietää vauvasi syntymäpäivää etukäteen. Newbornkuvaus varataan lasketun ajan mukaan ja kuvausajankohta tarkennetaan vauvan synnyttyä. Vastasyntyneen kuvaus on tarkoitus toteuttaa vauvan ollessa 1-14vrk ikäinen. Kuvaus kannattaa varata jo hyvissä ajoin odotusaikana.
VOIKO KUVAUKSEN MAKSAA OSAMAKSULLA?
Kuvauksen loppulasku ja lisäkuvien maksu onnistuu osamaksulla. Tästä tulee kuitenkin sopia etukäteen, jolloin kerron sinulle maksuvaihtoehdoista.
Kysy rohkeasti lisää!
KOSKA JA MITEN MAKSAN KUVAUKSEN?
Kuvauksen varausmaksun lähetän sinulle laskulla kun olemme sopineet kuvauspäivän. Loppulasku tulee olla maksettuna kuvauspäivään mennessä tai studiokuvauksissa voit maksaa loppulaskun kortilla tai käteisellä kuvauksen yhteydessä. Mikäli haluat valita lisäkuvia, lähetän näistä laskun sinulle kuvavalintojesi jälkeen.
MILLAISET KÄYTTÖOIKEUDET KUVILLANI ON? SAAKO KUVAAJA JULKAISTA KUVIANI PORTFOLIOSSAAN?
Asiakas saa kuvien käyttöoikeuden ei-kaupalliseen käyttöön ja julkaista kuvia, teettää paperikuvia ja muita fyysisiä kuvatuotteita missä tahansa ei-kaupallisessa käytössä. Kuvien muokkaaminen ja esim filttereiden käyttö somessa on kielletty.
Kaikki kuvien tekijänoikeudet säilyvät kuvaajalla. Kuvaaja saa lähtökohtaisesti käyttää kuvia portfoliossaan sekä muussa kuvaukseen liittyvässä markkinoinnissa ja kilpailuissa ilman erillistä lupaa. Mutta kunnioitan ehdottomasti toivettasi, mikäli toivot että kuviasi ei julkaista missään! Kysyn tästä kuvaussopimuksessa erikseen jonka saat luettavaksi kuvauksen varaamisen yhteydessä.
OLEN KIINNOSTUNUT LAINAVAATTEISTA KUVAUKSEN AJAKSI
Kuvaukseen ja kuvaustyyliini soveltuvia lainavaatteita löytyy studiolta erilaisia, tällä hetkellä vaatteita on naisille mihin tahansa kuvaukseen, boudoirkuvaukseen ja odotusajankuvaukseen sekä vauvoille ja noin 1-vuotiaille. Newbornkuvauksissa minulta löytyy kapalointiliinat ja muut tarpeet, joten vauvan asujakaan ei tarvitse miettiä.
Vaatteita saat halutessasi tulla katsomaan ja sovittamaan ennen kuvausta.
Annan mielelläni myös pukeutumisvinkkejä kuvauksiin.
MILJÖÖKUVAUS SOVITTUNA JA VETTÄ SATAA, MITÄS NYT?
Kunpa voisimmekin varmuudella tietää millainen sää tulee olemaan. Mutta ei hätää, jos kuvauspäivälle sattuu huono sää, minulta löytyy lähipäiville tämän varalta varapäiviä, joten sovimme uuden päivän mahdollisimman pian, joka sopii molempien aikatauluihin.
EN OLE KOSKAAN OLLUT KUVATTAVANA, ENKÄ OSAA OLLA KAMERAN EDESSÄ
Olen täällä sinua varten, sinun ei tarvitse osata tai tietää miten olla, autan sinua, se on minun roolini tässä hommassa. Pian jo unohdat että edes kuvataan!

Ikuistetaanko sinunkin rakkaat hetkesi?

Bookaa kuvaus